СКАРА0гр
Каика на Марто
1.5 кг мръвка!

1500гр - лв
Каик за гости
2кг мръвки!

2000гр - лв
Каик мелнишка скара ( семейна)

1900гр - лв
Мелнишка скара

600гр - лв
Бирено мезе

900гр - лв
Кебапче

100гр - лв
Кюфте

100гр - лв
Нервозно кюфте

100гр - лв
Болярско кюфте

200гр - лв
Татарско кюфте

200гр - лв
Телешко кюфте

100гр - лв
Гурменска плескавица

350гр - лв
Сръбски геврек

350гр - лв
Ущипаци

350гр - лв
Ущипаци по лесковачки

350гр - лв
Македонски кебапчици

250гр - лв
Агнешки кебапчици

250гр - лв
Мелнишки наденички

280гр - лв
Сръбски суджук

220гр - лв
Мелнишка кълцаница смес

0гр - лв
Телешки стек

300гр - лв
Свински дроб на скара

300гр - лв
Месо за скъпчии

220гр - лв
Кралско месо

280гр - лв
Пастирско шарено месо

280гр - лв
Пастирско месо на кокал

250гр - лв
Карета

250гр - лв
Вешалица

250гр - лв
Веяници

280гр - лв
Свински ребърца с пържени картофи

380гр - лв
Дроб на скара /свинско/

300гр - лв
Свинско шишче

100гр - лв
Пилешко шишче

100гр - лв
Пилешка пържола от бутче

220гр - лв
Пилешко филе

200гр - лв
Пилешки флейки с пържени картофи

450гр - лв