СКАРА0гр
Каик за гости

2000гр - 88.50лв
Каик мелнишка скара ( семейна)

1900гр - 52.40лв
Каика на Марто

1500гр - 41.00лв
Мелнишка колиба

1200гр - 43.40лв
Мелнишка скара

600гр - 19.85лв
Мелнишка кълцаница смес

0гр - 7.49лв
Мелнишка кълцаница телешко

0гр - 8.49лв
Кебапче

100гр - 2.45лв
Кюфте

100гр - 2.35лв
Нервозно кюфте

100гр - 2.55лв
Болярско кюфте

200гр - 6.95лв
Татарско кюфте

200гр - 6.85лв
Телешко кюфте

100гр - 3.25лв
Гурменска плескавица

350гр - 9.65лв
Сръбски геврек

350гр - 9.55лв
Македонски кебапчици

250гр - 10.85лв
Агнешки кебапчици

250гр - 12.80лв
Ущипаци

350гр - 9.65лв
Ущипаци по лесковачки

350гр - 9.85лв
Мелнишки наденички

280гр - 8.75лв
Биволски наденички

300гр - 12.75лв
Биволски суджук

280гр - 13.95лв
Свински дроб на скара

300гр - 7.45лв
Кралско месо

280гр - 10.85лв
Вешалица

250гр - 10.95лв
Месо за скъпчии

220гр - 9.85лв
Веяници

280гр - 10.85лв
Пастирско шарено месо

280гр - 10.75лв
Пастирско месо на кокал

250гр - 9.65лв
Свински ребърца с пържени картофи

380гр - 9.30лв
Пилешка пържола от бутче

220гр - 6.85лв
Пилешко филе

200гр - 7.45лв
Пилешки флейки

450гр - 8.25лв
Пилешко шишче

100гр - 3.25лв
Свинско шишче

100гр - 3.65лв