БЕЗАЛКОХОЛНИ

Кока кола

250гр - 2.60лв
Сода

250гр - 2.15лв
Студен чай

250гр - 3.85лв
Минерална вода

500гр - 2.00лв
Натурален сок

250гр - 3.75лв
Айрян чаша

250гр - 1.85лв
Айрян 1л

500гр - 6.75лв
Лимонада

500гр - 2.60лв
Ред бул

250гр - 6.90лв