НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

Цена на куверта : 87лв.

1.Салата по избор :
Македонска доматена салата 450гр
Салата Мелник 450гр
Шопска салата 450гр

2.Предястие 450гр :
Панирани топени сиренца
Пилешки филенца в сусам
Чушка бюрек

3.Основно по избор :
Кралско месо по хайдушки /свинско/ с гарнитура вид ориз 550гр
Пилешко филе с манатарки и гарнитура див ориз 550гр
Пъстърва на тиган и картофена салата 550гр

4.Следястие на плата /100гр сухо мезе/

5.Безалкохолно 1бр
Минерална вода 500мл ,1бр или по избор Кола ,Фанта ,Спрайт ,Тоник ,Сода

6.Вино по избор 250мл
Бяло ,Червено ,Розе

7.Алкохол по избор
Ракия 100гр или Водка 100гр

8.Баница с късмети


НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

Цена на куверта : 87лв.

1.Салата по избор :
Македонска доматена салата 450гр
Салата Мелник 450гр
Шопска салата 450гр

2.Предястие 450гр :
Панирани топени сиренца
Пилешки филенца в сусам
Чушка бюрек

3.Основно по избор :
Кралско месо по хайдушки /свинско/ с гарнитура вид ориз 550гр
Пилешко филе с манатарки и гарнитура див ориз 550гр
Пъстърва на тиган и картофена салата 550гр

4.Следястие на плата /100гр сухо мезе/

5.Безалкохолно 1бр
Минерална вода 500мл ,1бр или по избор Кола ,Фанта ,Спрайт ,Тоник ,Сода

6.Вино по избор 250мл
Бяло ,Червено ,Розе

7.Алкохол по избор
Ракия 100гр или Водка 100гр

8.Баница с късмети


НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

Цена на куверта : 87лв.

1.Салата по избор :
Македонска доматена салата 450гр
Салата Мелник 450гр
Шопска салата 450гр

2.Предястие 450гр :
Панирани топени сиренца
Пилешки филенца в сусам
Чушка бюрек

3.Основно по избор :
Кралско месо по хайдушки /свинско/ с гарнитура вид ориз 550гр
Пилешко филе с манатарки и гарнитура див ориз 550гр
Пъстърва на тиган и картофена салата 550гр

4.Следястие на плата /100гр сухо мезе/

5.Безалкохолно 1бр
Минерална вода 500мл ,1бр или по избор Кола ,Фанта ,Спрайт ,Тоник ,Сода

6.Вино по избор 250мл
Бяло ,Червено ,Розе

7.Алкохол по избор
Ракия 100гр или Водка 100гр

8.Баница с късмети


НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018  НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

Цена на куверта : 87лв.

1.Салата по избор :
Македонска доматена салата 450гр
Салата Мелник 450гр
Шопска салата 450гр

2.Предястие 450гр :
Панирани топени сиренца
Пилешки филенца в сусам
Чушка бюрек

3.Основно по избор :
Кралско месо по хайдушки /свинско/ с гарнитура вид ориз 550гр
Пилешко филе с манатарки и гарнитура див ориз 550гр
Пъстърва на тиган и картофена салата 550гр

4.Следястие на плата /100гр сухо мезе/

5.Безалкохолно 1бр
Минерална вода 500мл ,1бр или по избор Кола ,Фанта ,Спрайт ,Тоник ,Сода

6.Вино по избор 250мл
Бяло ,Червено ,Розе

7.Алкохол по избор
Ракия 100гр или Водка 100гр

8.Баница с късмети


НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018  НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

Цена на куверта : 87лв.

1.Салата по избор :
Македонска доматена салата 450гр
Салата Мелник 450гр
Шопска салата 450гр

2.Предястие 450гр :
Панирани топени сиренца
Пилешки филенца в сусам
Чушка бюрек

3.Основно по избор :
Кралско месо по хайдушки /свинско/ с гарнитура вид ориз 550гр
Пилешко филе с манатарки и гарнитура див ориз 550гр
Пъстърва на тиган и картофена салата 550гр

4.Следястие на плата /100гр сухо мезе/

5.Безалкохолно 1бр
Минерална вода 500мл ,1бр или по избор Кола ,Фанта ,Спрайт ,Тоник ,Сода

6.Вино по избор 250мл
Бяло ,Червено ,Розе

7.Алкохол по избор
Ракия 100гр или Водка 100гр

8.Баница с късмети


НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

Цена на куверта : 87лв.

1.Салата по избор :
Македонска доматена салата 450гр
Салата Мелник 450гр
Шопска салата 450гр

2.Предястие 450гр :
Панирани топени сиренца
Пилешки филенца в сусам
Чушка бюрек

3.Основно по избор :
Кралско месо по хайдушки /свинско/ с гарнитура вид ориз 550гр
Пилешко филе с манатарки и гарнитура див ориз 550гр
Пъстърва на тиган и картофена салата 550гр

4.Следястие на плата /100гр сухо мезе/

5.Безалкохолно 1бр
Минерална вода 500мл ,1бр или по избор Кола ,Фанта ,Спрайт ,Тоник ,Сода

6.Вино по избор 250мл
Бяло ,Червено ,Розе

7.Алкохол по избор
Ракия 100гр или Водка 100гр

8.Баница с късмети


НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

НОВОГОДИШНО ПОСРЕЩАНЕ 2018

Цена на куверта : 87лв.

1.Салата по избор :
Македонска доматена салата 450гр
Салата Мелник 450гр
Шопска салата 450гр

2.Предястие 450гр :
Панирани топени сиренца
Пилешки филенца в сусам
Чушка бюрек

3.Основно по избор :
Кралско месо по хайдушки /свинско/ с гарнитура вид ориз 550гр
Пилешко филе с манатарки и гарнитура див ориз 550гр
Пъстърва на тиган и картофена салата 550гр

4.Следястие на плата /100гр сухо мезе/

5.Безалкохолно 1бр
Минерална вода 500мл ,1бр или по избор Кола ,Фанта ,Спрайт ,Тоник ,Сода

6.Вино по избор 250мл
Бяло ,Червено ,Розе

7.Алкохол по избор
Ракия 100гр или Водка 100гр

8.Баница с късмети